coat.svg godlo_uwb.svg logo-weif512x512.png

Warsztaty pisania recenzji teatralnych

31.05.2016
Studentów studiów filologicznych i kulturoznawstwa zapraszamy na bezpłatne Warsztaty pisania recenzji teatralnych. Mają one przygotować do świadomego i aktywnego uczestnictwa w Międzynarodowym Festiwalu Szkół Lalkarskich w Białymstoku w dniach 21-25 czerwca 2016. Wybrani uczestnicy warsztatów otrzymają akredytację na Festiwal i będą recenzować tegoroczne spektakle. Warsztaty prowadzą: Krzysztof Puławski, Teresa Radziewicz, Katarzyna Siergiej i Karol Suszczyński. Koordynatorem przedsięwzięcia jest Krzysztof Korotkich. Zapisy do 3 czerwca w sekretariacie Instytutu Filologii Polskiej. Liczba miejsc ograniczona! Spotkanie organizacyjne z dr Katarzyną Siergiej 6 czerwca o 9.00 w s. 91. Pierwsze zajęcia o 18.00 w s. 91.
Galeria zdjęć
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

"Projekt pt. „VI Międzynarodowa Konferencja Naukowa" Rozwój społeczno-gospodarczy w teoriach ekonomicznych", został dofinansowany w ramach programu Ministerstwa Edukacji i Nauki pod nazwą „Doskonała Nauka” w ramach modułu „Wsparcie konferencji naukowych”. Wartość dofinansowania: 25000PLN, całkowita wartość 79300,00 PLN. Przedmiotem programu Doskonała Nauka jest wsparcie podmiotów systemu szkolnictwa wyższego i nauki oraz innych jednostek organizacyjnych działających  na rzecz upowszechniania nauki w realizacji projektów mających na celu prezentację osiągnięć naukowych, w tym najnowszych wyników badań naukowych lub prac rozwojowych, poprzez organizację konferencji naukowych".

 loga_doskonala_nauka_ministerstwo_edukacji_i_nauki.png

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.